zootopia

Zootopia Spil
andre Zootopia Spil

Andre gratis spil
Zootopia Spil

Zootopia Spil

Den nye Walt Disney Pictures succes, der fejer alle teatre i verden er Zootopia, også kaldet Zootrópolis for britisk og spansk udgave. Disney-producenter er vendt tilbage til at give liv til dyrene i denne film tager tøj og menneskelige skikke. Med denne film producenten har skabt sin film nummer Fifty Five af deres klassiske Disney.

I denne by vil vi finde de mest farverige dyr, der lever sammen i fred, uanset hvad det er enten. Den er opdelt i kvarterer Tundratown forskellige levesteder, hvor isbjørne og elge lever; Sahara Square, hvor vi finder ørken dyr; Lidt Rodentia, for dyr tinier; eller, Bunnyburrow hvor kaniner og sted, hvor hovedpersonen i filmen liv er.

Sagde hovedpersonen er en lille kanin, Judy Hopps, der drømmer om at være en betjent, og selvom hans forældre ønsker at ændre sin mening, er overbevist om, at dets fremtid ligger inden for politistationen. Judy får bestå prøverne og blive den første officielle coneja Zootopia byen. Din chef vil ikke tage det alvorligt, fordi det er mindre i størrelse og styrke end andre kommando officerer og officer til at fungere som parkometre, der ikke vil kunne lide noget til vores hovedperson. I en af ​​sine arbejdsdage til at opfylde en anden stor hovedperson i historien, Nick Wilde liv en ræv lave små gevinster svindel. Sammen vil de blive inddraget i en sag med et stort mysterium at løse.

For dem, der allerede har nydt filmen, og for dem, der ikke bringe dette nye afsnit, hvor de vil samle alle spil, hvis tema er relateret til Zootopia. I dem, vil du stadig nyde de sjoveste karakterer i filmen som Judy, Nick og hele befolkningen i denne by. Du kan se spillerne, hjælpe dem i missioner, nyd fotos fra filmen, som du finder skjulte objekter osv Hvis du vil begynde at nyde de spil vi har til rådighed, du bare nødt til at få adgang til denne kategori og være meget omhyggelig med at se, at vi vil bringe nye produkter i de kommende dage. Zootopia har nået Fandejuegos og ikke at gå glip af!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil