zombier planter

Zombier planter Spil
andre Zombier planter SpilUnity 3D
Zombie Minecraft
33%Zombier planter Spil

Zombier planter Spil

De zombier har overtaget verden og er de eneste planter, der kan beskytte os ved hjælp af deres blomster færdigheder. I vores tilfælde legemliggøre vi en skør Dave, der har udtænkt en smart forsvar system, hvor planterne i din have kommer til livet og angriber fjender zombier, der forsøger at komme ind i dit hjem.

Der er en række planter, hver med specifikke færdigheder, der sætter os til at besejre forskellige typer af zombier lettere. Vi kan endda kombinere de færdigheder af nogle planter sammen for at opnå større effektivitet.

Det er nødvendigt, at strategisk vi placere vores sympatiske venner, for hvis vi ikke har en kombination i stand til at afvise de horder af fjender vil spise vores planter op til os. Hvis alt andet slår fejl som en sidste forsvarslinje nedskæringer vil have en plæne, der skal iværksættes mod halshugning fjender, men vi bruger denne foranstaltning kun én gang.

Hvis du kan lide forsvar spil, vil du elske disse sjove og modige kamp med planter, der alle de skal forsvare Dave. Hav det sjovt med disse spil gratis planter mod zombier og dræbe alle fjender én gang for alle.


Kommentar Spil