The Legend of Zelda

The Legend of Zelda Spil
andre The Legend of Zelda Spil
The Legend of Zelda Spil

The Legend of Zelda Spil

The Legend of Zelda er en af ​​de mest repræsentative sagaer Nintendo, der har samlet millioner af fans over hele verden Zelda. Det første Zelda spil udgivet til Nintendo NES, en af ​​de første konsoller i historien. Hans succes var meget mærkbar og det fortsatte i kraft går til Super Nintendo, Game Boy Color, Game Boy Advance, GameCube, Nintendo 64, og den seneste Nintendo DS, 3DS, Wii og Wii U. For sidstnævnte, venstre levering senest i 2016 under titlen Legend of Zelda: Twilight prinsesse. Men det vil ikke være den sidste, fordi det kører udgivelsen af ​​The Legend of Zelda: Breath af den vilde til Wii U i 2017.

En af de mest elskede spil i serien er The Legend of Zelda: Ocarina of Time til Nintendo 64 kom ud, men derefter er blevet remastered for mange andre platforme som PC, Wii eller Nintendo 3DS. Men det var ikke den eneste titel, der skal relanceret for nyere konsoller er også: Zelda Majora s Mask, Zelda Wind Waker eller Skyward sværd, som er en af ​​de bedst sælgende spil i serien.

Samlet set de spil fortælle historien om Zelda Link, en heroisk dreng, der er bestemt til at ende det onde, der hersker i Hyrule. Den vigtigste fjende af Lynk og prinsesse Zelda, som forsøger at hjælpe hovedpersonen, er en ond Ganondorf med magiske kræfter, hvis formål er at dominere Hyrule og Triforce gøres for at opnå den største magt. Generelt eventyr af The Legend of Zelda centreret omkring tre hovedpersoner: Prinsesse Zelda, Link og Ganondorf.

På vores hjemmeside kan du finde mange flash spil The Legend of Zelda med Link som hovedperson. Spil med historie og mange andre versioner, der har hovedpersonerne i denne saga som overskrift. Nyd nye Zelda spil på din PC helt gratis og uden at downloade. Udfører et kapløb mod Mario Bros, undslipper fra fængslet og mange andre eventyr med at tilbringe mange timers underholdning.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil