gratis X-Men Spil

Andel

Gratis Animation x mænd Spil
Animation x mænd
Denne sjove animation alene ...
Gratis Wolverine kamp Spil
Wolverine kamp
Er du klar til at kæmpe med Wolverine? Nu kan du slå Wolverine ...
Gratis Avengers racer Spil
Avengers racer
Avengers ønsker at gøre en motorcykel ...
Gratis Marvel vs DC Spil
Marvel vs DC
Kæmp med dine foretrukne Marvel superhelte ...

X-Men

X-Men Spil

Hvordan man spiller X-Men gratis, ingen downloads

X-Men er en af ​​de mest succesfulde sagaer i Marvel universet, hvorfra i dag stadig kommer nye film, der fortæller eventyr af denne gruppe af helte. Hans eventyr har været tegneserier, tv-serier, animation serier og film. Alt er født af den idé, at den menneskelige evolution fortsætter, og en ny filial kaldet mutanterne, med nye beføjelser og skaber fantastiske evner. Film starter med X-Men 1, skal følges op af X-Men 2 for at nå de mest aktuelle X-Men dage af fremtiden og fortiden, X-Men Apocalypse.

Historien fortæller, hvordan en lærer ved navn Charles Xavier, en mutant med telepatiske kræfter, danner et hulrum til skole, hvor unge mutanter, der er truet af afvisningen af ​​resten af ​​menneskeheden. Mutanter ses som en fare, så de er i skyggen, men Xavier med din skole ønsker at skabe en balance mellem mutanter og mennesker. For at gøre dette skaber et team af mutanter, der oprindeligt begyndte med Cyclops, Iceman, Beast, Archangel og Jean Grey. Disse vil kæmpe en anden mutant kaldet Magneto, at før afvisningen af ​​menneskeheden søger hævn, noget, der ikke sidder med tanken om at deltage Xavier.

Mange er de mutanter, der har passeret gennem X-Men gruppe, men måske vi altid har i tankerne Wolverine (Wolverine), Mystique, Storm og Cyclops. Skolen fortsætter med at vokse og byde nye fyre med ekstraordinære beføjelser, så sagaen kan fortsætte, så længe publikum beslutter at være sammen med dem.

Spil X-Men en hul til store platforme som PS2, PS3 eller Xbox 360. Som gjorde forhåbentlig, også for mini-spil, der oversvømmelse netværket og så vi har skabt denne kategori for at se alle. Følg eventyr af X-Men kan administrere dine favoritter. Den mest talrige er dem med Wolverine, Wolverine, stjernespækket, og det er en af ​​de mest elskede af offentligheden. Gå på at hjælpe mutanter i disse fantastiske spil, som vi tilbyder dig!
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil