the walking dead

The walking dead Spil
andre The walking dead Spil

Andre gratis spil
The walking dead Spil

The walking dead Spil

The Walking Dead er AMC hit serien nu i sin syvende sæson og er den mest søgte på internettet. Er en apokalyptisk verden, hvor en mutation af den menneskelige race gør bliver zombier, når de dør. Hovedpersonen er en betjent Rick vågner fra koma han møder den øde by af zombier. Han ved ikke, hvor hans søn eller hans kone er og begiver sig ud på et eventyr i jagten på overlevelse. Endelig giver han din familie og andre, mere med dem, der har dannet en gruppe til at hjælpe hinanden. Gennem hele sæsonen, vil vi se, hvordan historien er under forandring, og da ikke alle overlevende er villige til at hjælpe.

De zombier er navngivet som vandrere, deraf det engelske navn Walking Dead, og selvom først troede, at man blev omdannet fra at blive bidt af en af ​​dem, så vil du opdage, at nogen, der dør (uanset uanset årsag) efter et stykke tid bliver en walker mere. Den eneste måde at afslutte vandrere er at skyde i hovedet, som er hvor spor af liv, der er vågen, når de dør. Kritikken af ​​denne meget god serie, men ikke stærkt anbefales til børn på grund af dens høje indhold blodet. How vi siger, er det stadig antenne Sæson 7 efter endt sidste års Sæson 6.

Verden af ​​The Walking Dead blev født af en række tegneserier, der er på historien, selvom serien ikke trofast følger den oprindelige plot. Her har du været født en masse merchandising, som store fans af serien altid har ønsket. Derudover blev de født en serie af videospil og minispil til store pc-platforme og fortælle eventyr af hovedpersonerne i The Walking Dead. Vi kan finde spil opdelt i Walking Dead Seasons (sæsoner), der eksisterer for både mobil og PS3. mode er også meget populær The Walking Dead: A New Frontier, et pc-spil, der er ved at blive viral på YouTube.

I vores hjemmeside kan du finde gode minispil sat i verden af ​​The Walking Dead dræbe vandrere vil være din primære opgave. Sæt sikkert at Rick og hans familie og resten af ​​hans venner på udkig efter et sikkert sted at hvile fra forfølgelsen af ​​de vandrere. Kom og nyd de bedste spil i The Walking Dead gratis online på vores hjemmeside og overleve de udøde!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil