vrede fugle

Vrede fugle Spil


Vrede fugle bil
Vrede fugle bil
Crazy Birds
Crazy Birds
Vrede fugle: k-47
Vrede fugle: k-47
Angry Birds: Æg
Angry Birds: Æg
Flappy bird vred
Flappy bird vred
Vred fugl net
Vred fugl net
Angry Birds: Rio
Angry Birds: Rio
Vred fugl plads
Vred fugl plads
Vrede fugle: Jul
Vrede fugle: Jul
Fugle vs zombier
Fugle vs zombier
Dårlige Piggies
Dårlige Piggies
Candy Birds
Candy Birds


andre Vrede fugle SpilSkyde fuglene
Skyde fuglene
Kalkun skyde
Kalkun skyde
Jagt med boomerang
Jagt med boomerangVrede fugle Spil

Vrede fugle Spil

Hyggeligste fugle har brug for din hjælp, de onde grise har stjålet æg at spise. De Angry Birds har indledt et korstog for at redde deres æg enhver pris, så er hans raseri til at blive lanceret mod svin og strukturer, hvor de skjuler bruger deres egen krop som våben.

Brug en stor slangebøsse forskellige fugle, de vil blive lanceret mod de strukturer, som grisene bruger til at forsvare sig selv, at deres mål ødelægge og dræbe alle svin der inde. Dette vil bringe dem et skridt nærmere kong Pig, da han beordrede kidnapningen af ​​æg at spise.

Hver af de Angry Birds vil have en anden færdighed, såsom netværk røde fugl vil være mere effektiv mod træ, vil gul fugl har en særlig evne, der giver os mulighed for efter lanceringen aktivere en turbo ødelægger alt på sin vej, vil den lille fugl split i tre lige ved at klikke på dem og eksperter vil ødelægge isblokke. Der er andre typer af fugle, men det vigtigste er, du bruger dem med omtanke, fordi hvis en enkelt gris overlever ikke få genvinde deres dyrebare æg.

Succesen med disse fugle har ført sine spillere til forskellige sagaer af videospil og endda i år kan vi nyde dem på den store skærm med "Angry Birds: Filmen". På vores hjemmeside kan du finde flere versioner af spil, der har at fortsætte med at hjælpe de fugle mod grise. Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds vs Zombies og mange flere kan du nyde din pc. Unødvendige downloads savnet siden her er de helt online, så du har ingen undskyldning for ikke at nyde de vrede fugle.


Kommentar Spil