vaske hunde

Vaske hunde Spil
andre Vaske hunde Spil


Vaske hunde Spil

Vaske hunde Spil

Vi alle gerne have vores rene og sunde kæledyr, så vi i dag er nødt til at vaske vores kæledyr, så de ser flot hårfarve, og hvis vi har lyst, kan vi sætte en pæn kjole ledsaget af de bedste kosttilskud, vi finder. Du kan spille bade en hund specifikt eller administrere din egen butik, som en hund salon eller spa, hvor du nødt til at give den bedste pleje til dine kunders hunde. Du vil tjene dem hurtigt og med kærlighed, hvis du ønsker disse kunder tilbage til at gå gennem din butik og dermed få nogle flere penge.

Vi kan også finde en hvalp eller en forladt gade dyr, vil vi redde ham og tage sig så godt vi kan. Til at begynde vi giver lidt vand og mad, fylde varmt vand, forberede sæbe og et håndklæde til at tørre kæledyr til, når de forlader badeværelset og vi vil trække en tur i parken. Nu er denne stakkels forladte hund føle, hvad det er at leve i en familie og pleje er nødvendig for at føre et godt liv.

I vores række spil vask hunde kan vi finde en bred vifte af dyr parat til beskidte badeværelse. Disse hunde elsker vand og nyde badeværelserne, som vi vil give dig. De er nemme og sjove spil alle vil kunne lide os. Nyd vaskevand uden at få våde hunde!.


Kommentar Spil