Tryllekunstner magi

Tryllekunstner magi Spil
andre Tryllekunstner magi Spil


Tryllekunstner magi Spil

Tryllekunstner magi Spil

Magic kan være et effektivt middel til at løse problemer eller undgå større katastrofer. I disse spil, du nødt til at beherske det, og til at hjælpe med alt, hvad du kan for at beskytte deres hemmeligheder. Naturligvis disse beføjelser ikke er tilgængelige for alle, men for dem, der ejer vejen er sløret og kan ende i vejen for det onde. Der er to typer af magi, du bare gør ondt og hvid magi, som du gør godt for andre.

Du bliver nødt til at bekæmpe de onde kunst af dem, der bukkede under for det onde, så du vil støde på forskellige scenarier, der har noget til fælles, vil de blive forfærdeligt. I en af ​​dem, du nødt til at kæmpe skeletter soldater belejre din styrke, er disse blevet påberåbt af en ond necromancer der skal besejre efter knusning hans hær.

I et andet af disse scenarier forsvare vi et skridt væk fra de monstre, der forsøger at krydse den, for at vi påberåbe sig stærke forsvar tårne ​​at angribe monstre. Hver af disse tårne ​​har forskellige evner, såsom bremse fjenden eller forårsage vedvarende skader efter en første slag. For dig at holde balancen mellem godt og ondt.

Lær besværgelser og har godt med den gave af magi, der er blevet skænket dig. Brug dine beføjelser til at hjælpe folk, og for at besejre den onde besidder sort magi. Vi har også magi spil til de små, hvor de vil nyde tricks af en tryllekunstner, der gør hans show og derefter at genskabe sig selv. Lade være imponeret af verden af ​​magi med disse fantastiske spil.


Kommentar Spil