trolde

Trolde Spil


Trolde at male
100%
Trolde
Trolde


andre Trolde SpilTrolden
Trolden


Andre gratis spilTrollface
Trollface
Trollface Quest Sport
Trollface Quest Sport
Trold kamp
Trold kamp
Trollface Quest 4
Trollface Quest 4

Trolde Spil

Trolde Spil

Den sidste store succes i verden af ​​animerede film er Trolde, filmen produceres af DreamWorks, der fortæller eventyr af Poppy og hendes venner, der efter en lang tid med ro har set truet af de grønne trolde. De er en farverig stamme trolde, der elsker at feste og synge, er de lykkeligste væsener i skoven. I modsætning til disse er de Bergens der er en race af onde skabninger, der kun tænker på at spise trolde. Denne stamme overlever angrebet af Bergens og leve i skjul, mens Bergens tror, ​​at Trolde er uddøde.

En dag, en stor fest arrangeret af Poppy gør Bergens opdage byen angreb trolde og tager mange af troldene. Nu Valmue med Branch (Ramon) bliver nødt til at gå i deres søgen og slå ind på et stort eventyr for at redde Bergens onde trolde. En fantastisk historie fuld af sjov, action, kærlighed og masser af dans og sange, der ikke vil forlade nogen ligegyldig.

Nu troldene kommer til vores hjemmeside for at distribuere en del af deres glæde med vores brugere. Du kan nyde de bedste spil med Valmue og hendes venner, at skulle klæde hovedpersonen eller farvestoffer. Du kan også leve enorme eventyr med trolde kæmper Bergens og utallige andre ting. Hvis du kunne lide filmen Trolde kan nu fortsætte historien på vores hjemmeside, med disse fantastiske spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil