gratis Trivielle Spil

gratis Trivielle Spil

Det viser, hvor meget du ved generel viden med den klassiske Trivial Pursuit og mange andre versioner til børn. Svar generelle spørgsmål eller om et bestemt emne som tv-serier og superhelte.

Trivielle SpilGratis Hvem vil være millionær? Spil
100%
Hvem vil være millionær?
Gratis Superhelte, trivielle Spil
Superhelte, trivielle
Gratis Real eller falsk: Photos berømte Spil
Real eller falsk: Photos berømte
Gratis Spiderman Jeg letreado Spil
Spiderman Jeg letreado
Gratis Tjene en million dollars Spil
Tjene en million dollars
Gratis Navngiv at skæg Spil
Navngiv at skæg
Gratis Lære flag Spil
Lære flag
Gratis Simpsons: Cartoon Quiz Spil
Simpsons: Cartoon Quiz
Gratis Næsten millionær Spil
67%
Næsten millionær
Gratis Kender du Europa? Spil
Kender du Europa?
Gratis Fantastic 4 Trivial Spil
Fantastic 4 Trivial
Gratis Kender du Justin Bieber? Spil
Kender du Justin Bieber?
Gratis Trivielle Simpsons Spil
Trivielle Simpsons
Gratis Troll umuligt Test Spil
Troll umuligt Test
Gratis Dum test Spil
Dum test
Gratis Hvad ved du om fodbold? Spil
Hvad ved du om fodbold?

trivielle

Trivielle Spil

Hvordan man spiller trivielle gratis, ingen downloads

Hvis du aldrig har testet dit niveau af generel kultur er fordi du ikke har spillet Trivial, er dette spil kun designet til at teste, hvad du ved om forskellige emner af almen kultur eller som forskellige versioner, der findes, er der også andre trivielle noget særligt som en serie f.eks.

I den oprindelige var der seks kategorier, der omfatter alle de spørgsmål, der er lavet, disse kategorier er: Geografi (blå), underholdning (Rosa), Historie (gul), kunst og litteratur (Violet) Science og Nature (grøn) og endelig Sport (orange). Formålet med spillet er at få alle quesitos, som dokumenterer, at dominerer de seks kategorier, og er den klogeste.

For at nå disse oste skal gå flytte rundt på brættet besvare spørgsmål, når du kommer til en ost boks vil have chancen for at vinde, hvis du rammer den tilsvarende spørgsmål til farven på ost, du vil få. Vi fandt også andre versioner lavet udelukkende til gudstjeneste eller serie så populær, at hans tilhængere føler behov for at demonstrere deres viden.

I denne kategori har vi samlet trivielle spil og andre meget ens i, at den dynamiske ligner, spørgsmål og svar, og lige så kendt som Hvem vil være millionær?. Den har både engelsk eller spansk, for børn eller ældre, og forskellige temaer som fodbold eller den animerede serie Simpson for eksempel. Kom som du kender i disse trivielle show online og blive en mester af almen viden spil!
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil