trivielle

Trivielle Spil
Andre gratis spil
Trivielle Spil

Trivielle Spil

Hvis du aldrig har testet dit niveau af generel kultur er fordi du ikke har spillet Trivial, er dette spil kun designet til at teste, hvad du ved om forskellige emner af almen kultur eller som forskellige versioner, der findes, er der også andre trivielle noget særligt som en serie f.eks.

I den oprindelige var der seks kategorier, der omfatter alle de spørgsmål, der er lavet, disse kategorier er: Geografi (blå), underholdning (Rosa), Historie (gul), kunst og litteratur (Violet) Science og Nature (grøn) og endelig Sport (orange). Formålet med spillet er at få alle quesitos, som dokumenterer, at dominerer de seks kategorier, og er den klogeste.

For at nå disse oste skal gå flytte rundt på brættet besvare spørgsmål, når du kommer til en ost boks vil have chancen for at vinde, hvis du rammer den tilsvarende spørgsmål til farven på ost, du vil få. Vi fandt også andre versioner lavet udelukkende til gudstjeneste eller serie så populær, at hans tilhængere føler behov for at demonstrere deres viden.

I denne kategori har vi samlet trivielle spil og andre meget ens i, at den dynamiske ligner, spørgsmål og svar, og lige så kendt som Hvem vil være millionær?. Den har både engelsk eller spansk, for børn eller ældre, og forskellige temaer som fodbold eller den animerede serie Simpson for eksempel. Kom som du kender i disse trivielle show online og blive en mester af almen viden spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil