toy story

Toy story Spil
andre Toy story SpilToy story finde objekter
Toy story finde objekter


Andre gratis spilMinions Laboratory
Minions Laboratory
Toy shopping
Toy shopping

Toy story Spil

Toy story Spil

En af de store Disney historien er, at af Toy Story har allerede tre film i serien og har allerede bebudet en fjerde rate til at blive frigivet i 2018. Historien starter i rummet af en dreng ved navn Andy, der kan lide alle børn har en stor samling af legetøj. Hvad han ikke ved er, at deres legetøj kommer til live, når han ikke er og udføre flere razziaer, når ingen ser dem. Andy har en stor kærlighed til alle hans legetøj, men blandt alle hendes favorit er Woody cowboy. Alt ændrer sig, når Andy fødselsdag gav ham en ny super moderne legetøj, astronaut Buzz Lightyear. Woody ville bringe sin trone favorit og erstattes af astronaut, så han vil forsøge at slippe af med den nye lejer. Buzz Lightyear stadig mener, at det er en reel plads og ukendt agent, der er intet mere end en simpel legetøj. Begge vil blive involveret i et stort eventyr, når tabt i byen og tage en tur hjem at vende tilbage til sin ejer Andy.

Sådan var succes i denne film et par år efter Toy Story 2 er oprettet, hvor et nyt eventyr fare Andys legetøj som en galning ønsker at købe Woody fundet brækket arm på grund af en lille uheld. Woody bliver kidnappet opdager, at det var en meget populær figur fra en gammel børns serien. Du vil møde nye venner, som også vil være i denne serie, men ikke alle er gode og finde en ny rival. Hans venner Andys legetøj foretage eventyr af Woody redning du vil ende med at blive en succes.

De eventyr af disse legetøj er ende her og år senere blive frigivet Toy Story 3. Andy er næsten en mand, og snart vil begynde universitetet. Hovedpersonerne bliver nødt til at begynde at antage, at dens ejer er vokset op og bekymre sig om, hvordan deres fremtid. Igen en helt ny plot er endnu ikke kommet og fange vores elskede figurer på en ny rejse for at vende tilbage med Andy.

Med en sådan succes er det normalt at have skabt en masse spil, der har disse legetøj som hovedpersoner. Så du behøver ikke gå glip af noget af det, vi allerede har, og hvad der skal komme, har vi skabt denne sektion for non stop at nyde Woody, Buzz og de andre legetøj af Andy. Woody bliver nødt til at administrere i redningen af ​​hans venner, til at udføre rummissioner med Buzz Lightyear, komplet gåder og puslespil Toy Story film, finde forskelle i deres mest repræsentative billeder og meget mere. Gå ikke glip af en fortsættelse af de film lavet spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil