gratis Toki Spil

Andel

Gratis Toki Tori Spil
Toki Tori
Toki Tori har været Mario Bros cap at redde ...
Gratis Toki Tori Fly Spil
Toki Tori Fly
Toki Tori nødt til at flyve for at komme ...
Gratis Toki Arcade Spil
Toki Arcade
Vi bringer dig en klassisk platform spil, ...
Gratis Aben spiser bananer Spil
Aben spiser bananer
du er en abe, der skal gå gennem sneen ...
Gratis Hoppe aber Spil
Hoppe aber
Denne frække abe er sulten og har brug for at vælge ...


+ Toki SpilGratis Glade høne Spil
Glade høne
hjælpe denne høne har at brødføde ...
Gratis Toki Spil
Toki
her er denne store klassiker, den toki¡¡¡, ...

Toki

Toki Spil

Hvordan man spiller Toki gratis, ingen downloads

Den Toki kategori oprindeligt skabt til hjemsted for en af ​​de mest klassiske spil, der blev skabt til rekreative maskiner. En af de store klassiske platform spil / arcade er hovedrollen dette jeg abe ved navn Toki, som opnåede stor berømmelse takket være hans karisma. Toki historie tæller som en ond troldmand og abe gør ham fange hans kæreste Miho, som ønsker at komme igennem hans eventyr. Som et af hovedtrækkene i denne abe har deres uhyggelig evne til at spytte ild fra hans mund, som vil hjælpe til at slippe af fjender på sin vej, en vej, der vil tage dig til sin elskede til sidst.

Sådan var succes i dette spil, at de begyndte at blive mere almindelige hjem video spilkonsoller såsom NES eller Sega Mega Drive, også de tog spillet version for disse platforme. Hvis du ikke kender dette spil, men du brænder for retro spil, du nødt til at komme til at prøve det fulde spil på din PC fra vores hjemmeside. Toki hjælper med at genvinde sin menneskelige udseende og sparer hans pige.

I dette rum har vi efterladt et hul for et andet spil, nyere end har opnået stor berømmelse og er Toki Tori. Et spil også platform / forbundet med verden af ​​videospil eventyr puslespil, hvor du nødt til at hjælpe disse kyllinger for at redde deres verden. I hvert niveau, du er nødt til at hente æggene for at redde dem ved hjælp af elementer, du har til din rådighed. Du kan også vide verden af ​​Toki Tori på vores hjemmeside med nogle flash spil minder om originalen.
Prøv at søge andre spil
Kommentarer Spil