The Hunger Games

The Hunger Games Spil
andre The Hunger Games SpilUnity 3D
Minecraft Gmod
100%
Unity 3D
Minecraft free
67%


Andre gratis spil
The Hunger Games Spil

The Hunger Games Spil

The Hunger Games, The Hunger Games i sin oprindelige titel, er et vellykket trilogi af romaner skrevet af Suzanne Collins. Det vil kende virkeligheden af ​​det, der engang var kendt som USA og er nu reduceret til tolv distrikter i det, der nu er kendt som Panem. Denne nation levede en stor oprør i distrikterne forsøgte at afslutte tyranni Capitol, hvor bor den øverste klasse af samfundet, og det kom ud som den store taber 13. distrikt blev ødelagt. At huske de faldne i denne oprør siden Hunger Games afholdes aldrig glemme, at distrikter er i hænderne på Capitol.

The Hunger Games er en sadist program, hvor kampen for overlevelse tv fireogtyve drenge, en dreng og en pige fra hvert distrikt, kendt som skatter. De vil konkurrere i arenaen, hvoraf kun én vinder vil blive tilgivet liv, der ydes et liv i komfort siden.

Historien handler om Katniss Everdeen en pige på seksten District 12 er skubbet til frivilligt tilbudt som en hyldest til sin lillesøster blive valgt. Hans partner distriktet vil Peeta Mellark, bagerens søn, der var altid hemmeligt forelsket i Katniss. På sin rejse til Hunger Games de er udarbejdet af en tidligere vinder af Hunger Games i dit distrikt. Begge gør publikum tror, ​​at de er forelskede og forelske kærlighedshistorie til offentligheden, at få de to forlade banen bliver de to vindere af halvfjerds fjerde Hunger Games. Dette vil være en udfordring for Capitol, der ønsker at slippe af med dem, da de kan betragtes som et eksempel ved de revolutionære som de mennesker, der hånede Capitol. Alt dette plot vil blive løst i de næste to leverancer, du kan ikke gå glip af hvis du stadig af de få, der ikke har set.

I dette afsnit vil du finde i Hunger Games, der bliver nødt til at kæmpe modstandere for at være den sidste til at være i live og blive vinderen af ​​de spil. Få hurtige arme og være adræt i skjul er afgørende egenskaber for at komme ud i live fra sandet. Du kan have det sjovt, mens se faldende overleve alle dine fjender. Du kan ikke gå glip af disse utrolige spil, der emulerer tv program af denne succesfulde serie af romaner blev bragt til det store lærred. Glade Hunger Games, og at lykken er altid på din side!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil