terror

Terror Spil


Unity 3D
Den terror Timore
100%
Unity 3D
Trap


andre Terror Spil


Terror Spil

Terror Spil

De bedste horror spil er tilgængelige på vores hjemmeside. Spil disse mini-spil helt gratis online skræmmende og konfrontere de onder, der lurer i mørket. Vær modig og vær ikke bange, kan du overvinde alle disse skabninger af natten!

Forbered dig på at være bange for sandheden med horror-spil, monstre er løs og ser uskyldige ofre som dig til at skræmme eller værre. Måske du bare vil have lidt sjov på din bekostning giver dig en god forskrækkelse, men nogle er skrækindjagende væsner og har en tørst efter blod kan gøre dem aggressive.

Det eneste tilflugt, du finder er et hjemsøgt hus, som du ønsker dig ville aldrig komme, spøgelser lurer inde og blive vred, når en respektløs mand afbrød sin evige hvile.

Desuden alle vores uheld de døde vil stige fra deres grave for at forsøge at spise vores hjerner, skal du vælge et våben og bekæmpe dem at ramme deres hoveder med, hvad vi finder. Selvom det ikke skræmme dig, hvis du søger måske du kan hjælpe Mario at redde champignon mørkets rige, er spøgelser færdig med ham og mangler prinsessen. Mario står over for en usikker ondt som dette ikke synes at arbejde den onde Bowser. Gør dig klar til spillet mere overnaturlige platformspil du aldrig har spillet denne karakter.


Kommentar Spil