gratis Tekken Spil

gratis Tekken Spil

Lær kunsten at kampsport spille Tekken Tag Tournament. Jin Kazama kontrol for at besejre den onde mester Heihachi Mishima i turneringen The King of Iron Fist Tournament.

Tekken SpilGratis Bushido krigere Spil
Bushido krigere
Gratis Kæmpe Angeles Spil
Kæmpe Angeles
Saga
Gratis Tekken raseri Spil
Tekken raseri


+ Tekken SpilSaga
Gratis Fighting 3d Spil
Fighting 3d
Saga
Gratis Bloody Rage Spil
Bloody Rage
Gratis Kriger at kæmpe Spil
Kriger at kæmpe

tekken

Tekken Spil

Hvordan man spiller tekken gratis, ingen downloads

Tekken er et kampspil serie, hvor en række eksperter i forskellige typer af wrestlere kæmper og kampsport, der deltager i wrestling turnering Tekken: The King of Iron Fist. I det, de nødt til at kæmpe sammen for at imødegå den sidste boss i denne turnering hvilke ændringer i hver rate af serien.

Selv om den centrale historie om de spil er baseret på turneringer hvert år som baggrund finder vi historien om Mishima familien. Plottet fortæller den lange historie om denne turnering og kreativ familie og blev den mest berømte blandt krigere af reel magt.

Vi kan bruge en række forskellige figurer, hver besidder deres egen kampfærdigheder, da det vil være en sand mester i hans stil. Desuden hver af dem har en særlig angreb og masser af kombinationer, kan vi bruge kombinere en masse forskellige billeder. Blive den bedste fighter i verden og vinde Iron Fist-turnering.
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil