Tarzan

Tarzan Spil
andre Tarzan Spil

Andre gratis spil
Tarzan Spil

Tarzan Spil

Tarzan er en hidtil ukendt karakter er ofte blevet gjort til en film. 2016 vil blive spillet af skuespilleren Alexander Skarsgård i en ny film med titlen "The Legend of Tarzan". Derfor er producenten af ​​Disney så en god historie som grundlag en af ​​sine store klassikere og skabt sin film i 1999, at ville, næsten udelukkende, retningslinjerne i den oprindelige arbejde.

Tarzan er søn af en engelsk par, der i det nittende århundrede ville blive fanget i en brændende skib, der skulle til at flygte. Heldigvis lykkedes og nåede kysten af ​​en ubeboet jungle i Afrika. Snart begynder de at gøre en læ og få til at bygge et træ hus med resterne af vraget, i håb om at overleve indtil nogen reddet. Den dag kom aldrig som en leopard ende livet for forældre til Tarzan og han var heldig at overleve angrebet. Den medfølelse en elsket gorilla Tarzan ikke mister sit liv og førte ham til hans stamme, med den hensigt at vedtage og der voksede op med dem. Hun blev kaldt Kala og var følgesvend af lederen af ​​stammen, Kerchak, begge havde en søn, men desværre blev dræbt af den samme leopard, der dræbte forældre Tarzan. Kerchak ikke ville hilse afgørelsen af ​​sin kone, men i sidste ende ville acceptere.

Siden da Tarzan ville leve med stammen af ​​gorillaer og nær ven af ​​en ung gorilla ved navn Terk og en lille elefant Begge vil. Med hjælp fra sine to venner, vil forsøge at forbedre deres vilde evner at holde den stærkeste af stammen og gøre Kerchack være stolte af ham. Når den vokser, er Tarzan blevet en ung ekspert i at klatre i træer og transporteres ved hjælp af reb til at svinge. Den unge mand med stor styrke og dygtighed ville slippe af truslen stammen leopard og afslutte sit liv. Alt ændrer sig med ankomsten af ​​opdagelsesrejsende blandt dem, der findes Jane, datter af en gammel og sympatisk forsker. Hvad de ikke ved er, at for dem, der arbejdede ønskede at såre studerer gorillaer og ikke kan lide dem. En række eventyr, hvor Tarzan vil stå både kærlighed Jane som fjender, der truer medlemmer af hans stamme.

Filmens succes var øjeblikkelig og snart begynde at efterlade en masse merchandising tegn og videospil. Tarzan kommer også til vores hjemmeside med en masse spil til at fortsætte deres eventyr og foretage nye. Du kan lave vores helt føler hastigheden på en motorcykel, kan du øve dine færdigheder med lianer, nye eventyr med Jane og aber osv Lad ikke bare Tarzan og hans venner i disse nye missioner!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil