tanke

Tanke Spil


Krig
Krig
Tanke
Tanke


andre Tanke SpilHelikopter Krig
Helikopter Krig
Helikopter
HelikopterTanke Spil

Tanke Spil

Jo mere forberedt for planeten, når det kommer til at modstå stød, kanonild og eksplosioner køretøjer er bestemt tankene. Disse køretøjer er i stand til at tilpasse sig en masse miljøer, som deres kæde systemet giver dem et bedre greb og brutal kraft bevægelse.

I ethvert nuværende krig kan en tank kun antage sejr eller nederlag af en hel overfald. Men ikke kun de er forberedt til ethvert terræn, da de er udstyret med nyeste våben samt en stor kaliber kanon stand til at ødelægge en bygning med et enkelt skud.

Der findes forskellige typer af disse køretøjer, hver skræddersyet til en bestemt brug, men alle af dem dødelige. Nogle er rede til at være padder, så de kan krydse en flod eller sø uden problemer så gå over land. Mens andre har antiluftskyts at nedskyde fjendtlige fly og helikoptere.

Nu kan du styre de bedste krigtanke online uden at downloade noget, helt gratis. Du kan nyde denne oplevelse individuelt eller ledsaget af et familiemedlem eller en ven med to player mode. Bliv en del af fordelingen af ​​disse kolosser af stål og forberede at blive nedsænket i de farligste konfliktområder af planeten.


Kommentar Spil