Svampebob

Svampebob Spil

Svampebob Spil

Svampebob Spil

Hvem bor i en ananas under havet SvampeBob?,!, Hvis vores skøreste og indtagende karakter bor i en ananas på bunden af ​​havet, mere præcist i den fiktive by Bikini Bottom, oprindeligt skabt til kæden Nickelodeon animerede serie hovedrollen vores foretrukne svamp. Stadig du ved ikke, hvem det er? Nå nu har du mulighed for at møde den mest snakkesalig og skøreste havbund, SvampeBob Firkant.

Hans eventyr passerer hovedsageligt i bunden af ​​havet, men nogle gange har vovet at stige til overfladen og ned på jorden. Denne ejendommelige karakter er formet som en svamp og er gul, og som svampen er, din krop er fuld af huller, har en vanvittig måde at se tingene og leve et eventyr efter det andet, nogle af de utænkelig. Få venture eller tage et blik første person af en af ​​sine ejendommelige action eventyr så grundlæggende som muligt at gøre det en bizar og sjove eventyr.

Med så mange eventyr, der lever vores ven Bob, er det normalt, at der er et stort antal spil og mini-spil, der har som hovedperson. Men ikke kun ham, da der er spil SvampeBob og Patrick og resten af ​​hans venner. Fighting spil og kampe, der har udført en boksning spil SpongeBob på jagt efter sine venner, farvelægning SvampeBob, SvampeBob spil og så mange flere at vælge fra en eftermiddag med underholdning. SvampeBob aldrig går af mode, så vi hele tiden får spil, hvis helten er den mest berømte af alle tid gul svamp. Kom ind og nyd hver og en af ​​de spil SpongeBob og resten af ​​hovedpersonerne i denne fantastiske serie af animation!


Kommentar Spil