star wars

Star wars Spil


Unity 3D
Star Wars: Toon Shooters 2
Star Trek
Star Trek
R2D2 Star Wars
R2D2 Star Wars
Star War: jedy
Star War: jedy
Star wars Lego
100%
Star wars Lego
Unity 3D
Star Wars: Rebel Ultimate
Biller mordere
Biller mordere


andre Star wars SpilLego Ninjago
Lego Ninjago
Stick wars
Stick wars
Jungle Wars
100%
Android Wars
Android WarsStar wars Spil

Star wars Spil

En af de mest succesfulde film franchise i science fiction er Star Wars. Kendsgerningerne forløbe i en fjern galakse i en tid uspecificeret. Det hele starter med Star Wars "Et nyt håb" blev efterfulgt af "The Empire Strikes Back" og "Return of the Jedi". Efter denne indledende trilogi kommer sine prequels "The Phantom Menace", "Attack of the Clones" og "Revenge of the Sith". To trilogier af film, der ville blive afsluttet ved Star Wars The Clone Wars og dens succes nyeste Star Wars force Awakening. Denne ejendommelige univers, hvor godt og ondt kamp for at dominere. På den ene side er de Jedi Knights, der forsøger at bringe fred til galaksen, mens på den anden side kun ønsker at ødelægge Sith og forelægger hans evige vilje.

Hvad adskiller den Jedi eller Sith, uanset race er deres affinitet med kraft. Styrke er evnen til at opfatte og interagere med verden og få en virkning på det, kan det bruges til at forsvare, angreb eller andre indstillinger. Afhængig af gang vi mødes, vi kan kæmpe med clone troopers mod handel føderation eller droids og vil kæmpe mod Imperiet og Darth Vader. Bring fred til galaksen er ikke så enkelt lyssværd og bruge vores kræfter er nødvendig, men i vores hånd er den slutte lys og hjælpe dem i nød. Eller bukke under for mørket, som bor i os og blive en ond sith.

Beslutningen er i din hånd, og de spil, vi sætter i denne kategori har valget let. Tilbring en sjov tid med karakterer af Star Wars på din PC helt gratis og online. Denne serie af film har allerede vundet spil til platforme såsom PS3, PS4 eller Xbox med mange spil blandt hvilke den seneste Star Wars Battlefront. Nu er det tid for de mini-spil, du kan opleve nye eventyr med Jedi og at afslutte mørke galaksen. Har du du kommer til at tabe?


Kommentar Spil