spøgelser

Spøgelser Spil
Andre gratis spil
Spøgelser Spil

Spøgelser Spil

De forpinte sjæle er fanget i limbo, dette sted er blandt verdens af levende og døde. Så du kan lide denne verden og ønsker at kontakte ånderne skal gå til et sted, hvor noget tragisk sker, nogle gange finde en gammel Haunted Mansion.

Hvis du tør at gå til mansion, er det muligt, at spøgelserne ikke kan lide og prøve at køre ud på nogen måde. Du skal være stærk og ikke lade dig skræmme let, da kun mindre spøgelser i mange tilfælde ønsker at skræmme dig gå, men ikke ondt. Men hvis du befinder dig i en ånd af stor magt og had kan forlade virkelig ondt, og kan endda dø, er du nødt til at gå forberedt med en god lommelygte og kamera til at optage alt hvad der sker.

Nogle af disse fænomener er kun mulig gennem fotografier fange dem, det er forbløffende, hvad der kan vises i et fotografi taget på et af disse steder. Mange mennesker går til disse steder uden egentlig at tro på disse enheder, men at komme hjem og tage et kig på billederne af stedet er virkelig overbevist om, at de findes. Venture nu at gå mørkere og mørke dele af verden.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil