sonic

Sonic Spil
andre Sonic Spil


Sonic Spil

Sonic Spil

Sonics popularitet har ført til utallige spil siden dens oprettelse af SEGA. Bortset fra de mange spil alene, med sine venner, har han sejret ved OL mod Mario Bros Han medvirkede også i flere serier af animation indtil nu er blevet frigivet Sonic Boom, en ny version af vores karakter. Verdens hurtigste blå pindsvin er i stand til at gå hurtigere end missil og bekæmpe de onde Dr. Robotnik dyr at redde planeten fra udryddelse. Men ikke kun det, fordi netop denne heroiske pindsvin har en eventyrlyst, der vil konstant rejse verden i jagten på nye eventyr.

Selv når det vender mod onde robotter lægen gør med et smil, da hun elsker stærke følelser. Selv om hans assistent Tails er det modsatte, med en bekymret luft ansigter situationer med en indledende frygt, selv i stand til at bruge al sin værdi, hvis situationen kræver.

Tails er en to-halet ræv med høj intelligens, så det bliver en opfinder kan skabe de mest avancerede maskiner og skibe. Det er også i stand til at kæmpe nærkamp som sonisk og selvom ikke så hurtigt kan flyve ved hjælp af sine to haler som en helikopter. Deltag disse to lodne helte i at redde dyrenes verden og Dr. Robotnik kæmper.


Kommentar Spil