gratis Slenderman Spil

gratis Slenderman Spil

Skræmmende spil, hvis hovedperson høj mand med lange arme og en dragt, der er kendt som Slenderman. Du bliver nødt til at løbe væk fra ham, før han formår at fange dig og blive en af ​​hans ofre. Kan du gøre alle de noter, før det bliver fanget Slenderman?

Slenderman SpilSaga
Gratis Slenderman Spil
75%
Slenderman
Gratis Slenderman kører kommer !! Spil
Slenderman kører kommer !!
Gratis Slendrina i mørke kælder: Slenderman Spil
100%
Slendrina i mørke kælder: Slenderman
Gratis Slank Man Saw Spil
Slank Man Saw
Gratis Slenderman af Kogama Spil
Slenderman af Kogama


+ Slenderman SpilGratis Morderen part Spil
Morderen part
Gratis Jeff the Killer Spil
100%
Jeff the Killer
Gratis Fem nætter på Freddys 2 hack Spil
72%
Fem nætter på Freddys 2 hack
Unity 3D
Gratis Den terror Timore Spil
100%
Den terror Timore

slenderman

Slenderman Spil

Hvordan man spiller slenderman gratis, ingen downloads

Slenderman eller Slank Mennesket er den nye skræmmebillede, vi alle har dem lidt bange for hendes hvide ansigt og sort jakkesæt jakke farve. Denne mand har ingen ører, øjne, næse eller ansigtsudtryk. Det er en meget ejendommelig væsen og også meget skræmmende. Du er nødt til at være meget omhyggelig med ikke at løbe ind i ham, og hvis du gør, du ikke nogensinde se på ham, som vil fange dig i sit greb, og ingen måde at slippe af med det.

I dette afsnit vil vi spille alle deres spil på forskellige måder og med forskellige historier. Slenderman forsøge at fange dig og dit mål er at flygte ham før daggry, daggry fordi når denne væsen vil forsvinde og vil ikke vende tilbage, indtil det er mørkt.

Sommetider faciliteter inkluderer en lommelygte, immun over for Slenderman men i det mindste vil tjene til at lyse dig på mørke nætter.

Hvis du kan lide spil Terror, Freddys, fem nætter på Freddys eller tage en forskrækkelse, mens du spiller et godt spil, sikker på at du vil kunne lide Slender Man-spil.
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil