skjulte objekter

Skjulte objekter Spil

Skjulte objekter Spil

Skjulte objekter Spil

Vi har gratis skjulte objekt spil på spansk, hvor du bliver nødt til at se på billederne af tv-serier og film ting, der er forsvundet. Du skal åbne øjnene og forsøge at komme til med alle disse objekter inden tiden løber ud, og du er nødt til at starte forfra. Sommetider skjulte objekter vil være meget vanskeligt at finde, og derfor nogle af disse spil, de tilbyder spor for at finde dem, der vil modstå mere. Kan du finde alle objekter, der er skjult?

I alle spil er der nogle fordele eller samlerobjekter for spillere. Selv hvis noget, de har til fælles er, at de altid er skjult i et almindeligt syn. Det er derfor, vi må se på alle kroge og hjørner for at finde, og vi kunne finde nogle fordel, der tillod os at vinde meget hurtigere niveau.

På andre tidspunkter for at få adgang til hemmelige område bliver blokeret vi udføre en handling eller at besejre en bestemt fjende for at få adgang. Utvivlsomt er der mange hemmeligheder gemt i et videospil programmører, hvis du anser dig selv en ægte gamer skal finde dem alle for at vise dine evner.


Kommentar Spil