skak

Skak Spil


Skak
Skak
Unity 3D
Anti Chess
Skak celle
100%
3d skak
3d skak
Obama skak
100%


andre Skak SpilDomino
Domino
Damspil
Damspil


Andre gratis spilSkribbl.io
Skribbl.io
Skincraft
Skincraft
Beskidte værelser
Beskidte værelser
Lyskryds kontrol
80%
Lyskryds kontrol

Skak Spil

Skak Spil

Skak er et af de spil, der mere strategi og mental hastighed til at analysere alle mulige træk påkrævet, skal det besejre vores fjende har de samme dele, som vi ofrer vores egen og foregribelse deres bevægelser.

Vi vil have forskellige dele, først finder vi bønder. Disse vil være det stykke med mindre værdi og har otte af dem til at bevæge sig kun én plads frem, så vil vi finde tårnene bevæger sig i en lige linje alle vi ønsker, og som vil have to.

Også med to stykker hver vi finder heste og biskopperne, der vil flytte hoppe L-formet og diagonal henholdsvis og endelig finder vi kongen og dronningen. Disse to stykker er det vigtigste, fordi vi skal beskytte vores konge for enhver pris, fordi hvis du mister elimineret, kan dronningen bevæge sig i alle retninger, du ønsker alle rum, mens kongen kun kan gøre dette én ad gangen.

Vi har en bred vifte af skak kan du nyde online gratis. Ingen grund til at downloade noget på din pc, bare gå til at spille online måde. Du kan spille mod computeren eller lede efter en partner til denne udfordring i en skak match. Gør dig klar til en strategi spil, hvor hver bevægelse har en indvirkning på spillet.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil