gratis Skær Rope Spil

gratis Skær Rope Spil

Klippe rebet er en berømt Smartphones og tablet spil, hvor du nødt til at hjælpe denne lille monster spise alle de slik. Du bliver nødt til at skære rebene under hensyntagen til de fysiske love og få slik falder i hans mund. Nyd online på din PC i dette spil.

Skær Rope SpilGratis My Om Nom: Drik vand Spil
My Om Nom: Drik vand
Gratis Skær Rope Spil
Skær Rope
Gratis Cut Rope: Time Travel Spil
Cut Rope: Time Travel
Gratis Skær Rope: Eksperimenter Spil
Skær Rope: Eksperimenter
Gratis Skær Rope: Fuld ledig Spil
Skær Rope: Fuld ledig


+ Skær Rope SpilGratis Zombie Demolisher 4 Spil
Zombie Demolisher 4
Gratis Zombie nedrivning 2 Spil
Zombie nedrivning 2
Gratis Logik fremtiden Spil
Logik fremtiden
Gratis Zombie bøddel Spil
Zombie bøddel
Gratis Cut it Spil
Cut it
Gratis Minions jump rope Spil
Minions jump rope
Gratis Ninja Rope Spil
Ninja Rope
Gratis Skær rebet 2 Spil
Skær rebet 2

Skær Rope

Skær Rope Spil

Hvordan man spiller Skær Rope gratis, ingen downloads

Klippe rebet er en succesfuld videospil-serien er født til smartphone og tablet. Mekanismen af ​​spillet er meget enkel, mens stærkt vanedannende, fordi som du forhånd i spillet bliver kompliceret noget andet. Hovedpersonen i dette spil er en frø ved navn Om Nom, som altid er sulten og ønsker at få slik. Denne slik er normalt bundet af reb og gennem mekanismer, vi er nødt til at gøre frøen når op. Gameplayet er simpelt, som du bare nødt til at glide fingeren hen over berøringsskærmen til at skære reb og gøre slik falder, vil vi bruge musen til pc-versionen. Hertil kommer, at på hvert niveau er der 3 stjerner, kan du slå et niveau uden at indsamle dem, men at gå låse op for nye niveau pakker vil bede en række stjerner.

Skær Rope udgivet sin første udgave i 2010 at være en absolut succes efter ham mange flere versioner bag. Det anslås, at disse spil er blevet downloadet mere end hundrede millioner gange på verdensplan. Her kan du finde alt dette succesrige spiltitler og andre, der er blevet født af ham. Du kan spille Skær Rope og andre klassiske spil, Om Nom vil stjerne. Gå ikke glip af de sjove spil, vi har i vente for dig i denne kategori Skær Rope!
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil