Scooby Doo

Scooby Doo Spil
andre Scooby Doo Spil

Andre gratis spil
Scooby Doo Spil

Scooby Doo Spil

Scooby Doo serien fik sin start i en animeret serie, der havde premiere på amerikansk tv. Hovedpersonen er en Great Dane talende hund og trofaste følgesvend Shaggy Rogers. Holdet afsluttes med en dreng og to piger kaldes Fred, Daphne og Velma. Hver har sin rolle i serien: Vilma er den intelligente gruppe og bruge deres færdigheder og viden til at løse mysterier; Daphne er den smukke og indbildsk pige gruppe, men det betyder ikke, du ved at kæmpe med stor dygtighed; Fred er en stærk, muskuløs og høj fyr, så han forsvarer godt med brute force. Sammen de rejser i en farverig van kaldet "Mystery Machine", som transporteres overalt løse mysterier spøgelser og overnaturlige væsener, som så ender med at vide, at alt har en logisk forklaring, og der er normalt en person bag det paranormale fænomen.

Denne serie blev født en masse af animerede film med rigtige skuespillere. Scooby Doo succes fortsætter i kraft siden begyndelsen har nået en legion af fans af denne hund elsker burgere og cookies scooby. Serien har ændret navn den seneste er "Scooby-Doo! Mystery Inc." og "Freaky bølge, Scooby Doo!".

Nu kan alle Scooby Doo er for hånden i disse fantastiske minispil, hvor du nødt til at hjælpe hovedpersonerne at overvinde mange forhindringer for at løse mysterier. Derudover vil du se vores helt i situationer aldrig set ham køre som biler, skate eller cykel ridning. Du skal vende den mørke slot, en hjemsøgte huse og ghost skibe blandt mange andre eventyr. Må ikke vente længere at fortsætte med at nyde Scooby Doo og hans venner på vores hjemmeside!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil