saw

Saw Spil
andre Saw Spil
Saw Spil

Saw Spil

Spil Saw Game i forskellige gratis versioner. Jigsaw er en makaber karakter, der nyder lidelser mennesker udenfor, for at få den smerte hun craves bortfører folk til tortur. Selv om det ikke er ham, der torturerer, han kan lide at se som menneskeheden bøjninger og tvinge til at begrænse sig selv i strid med smerte og endda være i stand til at angribe dem, der mest ønsker.

Denne forstyrret er i stand til at bortføre en masse mennesker på samme tid og i samme forladte lås installation, skal det opfylde en række udfordringer, hvis du virkelig ønsker at komme ud af der i live. Selvom alt ændringer fra det ene øjeblik til det andet, da denne galning har udviklet en serie af spil, hvor deltagerne for at overleve eller for at redde, hvad de fleste ønsker at være selv-lemlæstelse eller angribe hinanden.

Nu kan du være den gode fyr eller skidt fyr, blevet en af ​​disse overlevende og hjælpe resten til at overvinde de prøver at komme ud i live fra dette helvede. Eller sætte dig selv i huden af ​​Jigsaw og gøre dem ansigt hver bare for sjov.

Mange berømtheder vil være hovedpersoner i de Saw spil, der er blevet skabt, og vi har været at bringe så nyd. Jueos Simpson Saw, Saw Game Obama Saw Game Julemanden, Lady Gaga, Justin Bieber og mange flere tegn, både virkelige og animation. Bed dem om at undslippe den onde Jigsaw og komme hjem i live dodging hver af de tests, som denne galning vil på deres vej.

Kom i gang redde gidslerne eller prøv at dø, i henhold til den side, hvor du skal være i hvert spil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil