restauranter

Restauranter Spil
andre Restauranter Spil


Restauranter Spil

Restauranter Spil

Hjælp din favorit til at køre deres egen restaurant og gøre dem til succesfulde iværksættere, som giver gæsterne med upåklagelig service og unikke karakterer. Deltag Doraemon, Dora Explorer og SvampeBob og andre fremtrædende folk i forvaltningen af ​​deres restauranter og gøre virksomhed trives.

Vi vælger menuen baseret på retter, der kokken bedre kendt og især dem, der har bedre accept af kunderne. Organiser frokost og middag tjenester er afgørende for restauranten at arbejde, folk hader at vente med at sidde eller vente for dem at bringe deres mad så hurtig service med rige fødevarer er, hvad du har brug for.

Du bør også leje forskellige kokken, som vil lave mad til dig, afhængigt af dine evner og dit budget, da de fleste kendte kok vil opkræve meget mere, men til gengæld tiltrække kunder med større købekraft.

Selvom ikke alt sker i køkkenet, administrere dine tjenere er meget vigtigt at give ordentlig behandling til kunder og give et godt image. Den mest almindelige er at administrere fastfood som burgere, is osv Du kan også have det sjovt med velkendte spil som Diner Dash restauranter, hvor du hjælpe de forskellige virksomheder til at trives og komme videre. Gå ikke glip af muligheden for at se, hvordan du betjener kunder i løbet af en tjeneste i disse virtuelle restauranter.


Kommentar Spil