rambo

Rambo Spil
andre Rambo Spil

Andre gratis spil
Rambo Spil

Rambo Spil

Populariteten af ​​den karakter har taget til at oprette op til fire film, og som Rambo 5 er videospil og tv-serier forberedt. En af de største legender i Vietnam-krigen er John Rambo, en modig soldat stand til at overleve i den mest ekstreme af planeten og med utrolige opfindsomhed, der lader dig slå noget til et våben miljøer. Det er helt sikkert en af ​​de mest dødbringende soldater i verden, med en præference for store våben såsom maskingeværer eller bazookaer MG. Rambo er ekspert i overlevelse teknikker og guerillakrig.

Det betyder ikke noget, hvis en fuld tank eller en anden trussel hele hæren ansigter, slette dem 00:59 sporløst. Selv hvis de opdager, at de vil skyde højre og venstre mod enhver, der er fundet, men altid beskytte civile, der er i området.

Da denne kommando er tro mod sine egne principper, som gør du respekterer liv første og eneste angriber dem, der fortjener det eller true den. Rambo hjælper overvinde de prøvelser, der venter dig i junglen, fordi overlevelse er slet ikke let på dette sted fuld af fjender og nogle af de mest farlige dyr på planeten.

Rambo administrerer disse online eventyr, hvor skal fortsætte kæmper de rivaliserende hære med stor dygtighed med skydevåben og andre bekæmpe våben. Spil gratis vores spil og opdage nye eventyr som kampen for at finde sted Rambo vs zombier. Hvis nogen kan overleve en zombie apokalypse, der er vores hovedperson. Fight og ved siden af ​​denne veteran fra Vietnamkrigen, og lære alle de teknikker til at bekæmpe denne ekspert!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil