prinsesse kjole

Prinsesse kjole Spil
andre Prinsesse kjole Spil


Prinsesse kjole Spil

Prinsesse kjole Spil

Vores venner, vil prinsesser Disney World komme i dine hænder til at få det bedste udseende, som du kan få det. Regnskab med en masse spil, hvor at gøre op og pynte den smukkeste piger Disney panorama. Desuden mange andre piger er prinsesser, men har ikke medvirkede i en Disney film som prinsesse Sophia, Disney Channel, eller Barbie. Du vil vælge den, du gerne starte, og du kan fortsætte med at spille med alle ikke at efterlade nogen uden en makeover.

Frosne, Snehvide, Aurora fra Tornerose, Belle, Askepot og mange flere vil prinsesserne, der vil være til din rådighed for en ændring. Vælg de bedste kjoler som tilfældet kræver og add-ons til at være den Prom Queen. Mange af dem er gået fra at være normale til store prinsesser piger, så de ikke kender meget godt, hvordan man klæder og har brug for din hjælp til at tilpasse sig den nye fase, der spiller dem live. Kjoler, kroner, store smykker, sko luksus krystal og meget mere for prinsesser er klar til din store aften præsentation til samfundet.

Men ikke alt vil være kostumer, vi har også spil, hvor du skal konvertere de prinsesser hos piger hendes alder, med tøj i vor tid. moderne prinsesser og gøre dem føle sig som en pige enogtyvende århundrede Pon. Nederdele og korte kjoler er tøjet, der ser prinsesser nu. Du kan også akklimatisere pigerne med tøj af andre serier, såsom Monster High eller Winx Club feer. Vend dem i superhelte eller et sportshold cheerleaders vil være andre aktiviteter af tøj, der kan udføre med prinsesserne.

Anyway, tilpasser sig sin nye rolle prinsesser og gøre dem ser så smuk som muligt til enhver lejlighed. Alle, der betyder noget, er din smag, så kommer til at arbejde og få det bedste udseende for vores piger. Bliv en mode rådgiver af de mest berømte Disney prinsesser, hvem ved, om en dag ansætte dig til at vælge de kjoler af stjernerne i den kommende Disney-klassikere?. Kom i gang øve netop i tilfældet!


Kommentar Spil