pou

Pou Spil
andre Pou Spil

Andre gratis spil
Pou Spil

Pou Spil

Denne sjove virtuelle kæledyr er kartoffel-formet Pou, direkte evolution af tamagochi der triumferede i 90'erne her. I første omgang vil vi skabe vores Pou sætte et navn og vælge, om dreng eller pige.

Når vi har skabt det, vi ser i køkkenet i vores maskot, som vi vil forklare, hvordan at fodre ham tage mad fra køleskabet. Omsorg for vores Pou er det vigtigste, må vi holde ham glad på alle tidspunkter, og vi skal fodre ham, når han er sulten, lege med det og ren, når snavset.

Vi kan også eksperimentere med det i laboratoriet, hvor vi kan skabe sjov sammenblandede, der vil give dem vores kæledyr uventede virkninger. I rummet kan vi lægge ham til at sove eller åbne skabet til at ændre hendes tøj eller udseende ved hjælp af en masse tilbehør til at gøre det mere Molon og gøre det så personligt som muligt. Den største forskel vi fundet med tamagochi er online komponent, kan du lære dit kæledyr med dine venner, og selvom det er blandt de ledere kan nå Hall of Fame, hvor de er de mest originale.

Men vores ven Pou er træt af altid at gøre det samme, og derfor i sin online-version, vil udføre mange aktiviteter, der ikke kan låses i din smartphone eller tablet. Nu kan du leve eventyr med din Pou, behøver du besøge lægen eller tandlægen, spille fodbold, ride en motorcykel, og en lang liste over aktiviteter. Mange er de spil, der har Pou hovedperson og gå ikke glip nogen of've samledes alle i dette afsnit. Få mest ydeevne denne virtuelle kæledyr med disse fantastiske minispil!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil