pleje

Pleje Spil
andre Pleje SpilHest gård
Hest gård
Hospital Katte
Hospital Katte
Pet grooming
Pet grooming
Barbie mor
100%
Barbie mor
Dyr husly
Dyr huslyPleje Spil

Pleje Spil

En af de job, der oftest gør teenagere er at drage omsorg for unge børn af deres naboer eller familie, synes dette enkle men tjener disse små det er meget vanskeligt, hvis du ikke er forberedt, fordi ikke kun nødt til at se dem, også du er nødt til at fodre dem eller klæde dem. Også, hvis de er for små til at blive ændret, hvis de poop eller tisse, skal du se selv når de ikke spiller for munden enhver farlig eller giftig objekt.

Alt dette er kompliceret, hvis du er nødt til at passe mere end én af disse børn, eller hvis det er en meget dårlig dreng, der kun søger fortræd, for i så fald er det nødvendigt at se ham på alle tidspunkter og vente på det værste. fordi som dawdle et sekund, kan tilbringe en vittighed eller politi vises for nogle fortræd naboer. Derfor er du nødt til at øve alt hvad du kan efter den anden mod rigtige børn, lære at tilberede lækre måltider, der elsker og sjove spil til at holde dem underholdt.

Du tager sig af nyfødte så berømte piger som Barbie eller Anna Frozen. Også disse prinsesser, da de var små som i tilfældet med Rapunzel, som er nødt til at bade og kam hendes lange hår, da hun var bare en baby. Bliv den bedste barnepige, at disse nyfødte kan have.

Men ikke alt vil tage sig af babyer og du kan også blive pedeller af dyr. Hunde, heste, katte, hamstere og alle typer af kæledyr vil blive sat i dine hænder til at modtage den bedste behandling. Du kan gøre det hjemmefra eller bestyrer en børnehave dyr, hvor du skal være opmærksom på kæledyr af alle dine kunder. Kom ned til at arbejde med disse virtuelle babyer eller den mest sød og blive en kløft mellem de mest berømte by pædagoger kæledyr.


Kommentar Spil