pirater

Pirater Spil
andre Pirater SpilBobler: pirater
Bobler: pirater
Tre linjer
Tre linjer
Forsvarer skatten
Forsvarer skatten
ét stykke
ét stykke
Jungle Wars
100%
ét stykke rpg
ét stykke rpg
Adventure Time: pirater
86%
Zuma: pirater
100%
Pirates hævn: Slots
Pirates hævn: Slots
Crazy musik
Crazy musikPirater Spil

Pirater Spil

Den mest frygtede af de syv have er helt klart de pirater, disse pirater sejle havene på jagt efter bytte, som de kan bruge på vin og kvinder. Pirate liv er fuld af farer, men også eventyr, der kun de modigste er i stand til at gøre. Pirateri har eksisteret siden begyndelsen af ​​navigation og er kun en praksis banditvirksomhed gennemføres med havet. En organiseret gruppe af mennesker sejlede de skridt mest vigtige varer til overfald skibe, der fører dem til at tage byttet.

Disse kapere er underlagt deres egne regler, aldrig kampen fair og altid forsøger at narre din modstander. En god kaptajn bør vide pålægges hans mænd, som de skal følge til døden i deres plyndringer og plyndring. Normalt en god kaptajn på grund af hans evner i kamp er nødvendig, fordi jo stærkere den mest respekterede i verden af ​​sørøvere.

Hvis du vil med al din magt den spanske guld, klar til at angribe skibe fyldt med bevæbnede soldater, der vil forsvare deres dyrebare last til dem, der forsøger at snuppe den væk. Jo højere byttet vil blive bedre forsvares, det er derfor, hvis du havde succes i andre indfald har flere skibe og mange mænd til at forsøge at tage konvojen at blive rig.

Tallet piraterne har i mange romaner (Treasure Island, Sandokan, The Black Corsair osv) film (den mest berømte og seneste er dem, der udgør de Pirates of the Caribbean sagaen) samt spil og videospil. Bevis for dette er det store antal af mini-spil, som vi har indsamlet i denne kategori, alle tema piratkopiering, hvor du nødt til at udføre forskellige missioner med berømte pirater. Kig efter skatten eller forsvare dit skib fra fjendens angreb, uanset din tage hende ud mission med ære og respektere de pirater idealer. Må ikke vente med at leve dit eget pirat eventyr på vores hjemmeside!


Kommentar Spil