pile

Pile Spil
andre Pile Spil


Pile Spil

Pile Spil

Hvis du nogensinde se Robin Hood og drømte om at blive en bueskytte med en ekstraordinær skydefærdigheder, kan du nu begynde at øve med din egen bue og pile. Skyd de mål, tr? Buen til pilen når målet, hvis ikke spændt nok vil falde kort og vil mislykkes billedet.

Hvis vi har en forhindring i midten, den bedste løsning er at kaste pilen i luften for at falde ind under sin egen vægt på grund af tyngdekraften, selv om det er meget sværere at nå målet, og du er nødt til at trække stævnen afhængigt af afstanden objektiv. Nu har du den nødvendige uddannelse til at kæmpe, deltage i en hær af middelalderen og forberede de belejringer af slotte slog kampe med tusindvis af soldater.

Tag en zombie apokalypse med din bue, husk hvis du savner dem på hovedet vil ikke dø, så alle dine billeder til kroppen vil ikke skade dem nok. Disse undead væsener vil fokusere dig så hårdt, som du hører eller ser, men har den fordel, at buen er stille og du kan henvende dem meget stille og skyde en velrettet pil i det rigtige sted.

Brug disse buer til at forsvare dig selv kaste pile mod fjender eller teste dit mål med dette forhistoriske våben, der har reddet mange liv i fortiden. De spil, du finder i dette afsnit er helt gratis og kan nyde enten alene eller i selskab med familie eller venner, fordi nogle af dem har en multiplayer mode for 2 spillere. Opfyld dit mål og går i historiebøgerne som en af ​​de bedste målmænd!


Kommentar Spil