Phineas og Ferb

Phineas og Ferb Spil


Phineas og Ferb Bomb
Phineas og Ferb Bomb
Unity 3D
Phineas og Ferb: Tredje Dimension
100%
Perry Køkken Burgers
Perry Køkken Burgers
Klæde Phineas og Ferb
Klæde Phineas og Ferb
Phineas Ferb redninger
Phineas Ferb redninger
Baby pleje agent p
Baby pleje agent p
Tøj agent p
Tøj agent p
Phineas og Ferb minigolf
100%
Phineas og Ferb løb
Phineas og Ferb løb
Phineas og Ferb: surf
Phineas og Ferb: surf


andre Phineas og Ferb SpilPhineas og Ferb: ensom
Phineas og Ferb: ensom

Phineas og Ferb Spil

Phineas og Ferb Spil

Denne serie fortæller historierne om Phineas og Ferb Fletcher to halvbrødre, der bor i byen Danville. Disse to fyre med deres venner er altid gør noget vanvittigt eller komme ind i problemer, hvilket er grunden til Phineas søster, Candace er altid forsøger at fange dem til at ringe til sin mor og straffe dem.

Selvom aldrig opnår sit mål, fordi beviserne altid forsvinder i øjnene af sin mor, Candace også blevet besat af at blive gift en dag med sin kæreste Jeremy Johnson. En af hans mest trofaste venner er Perry, dit kæledyr, der er intet mindre end en næbdyr, der arbejder for en hemmelig regering organisation Owca dyr. Denne nysgerrige dyr, og de to fyre kæmpe mod den onde Dr. Doofenshmirtz Heinz, der altid forsøger at ødelægge verden starter Danville.

Det sjove af serien ligger i antallet af tilbagevendende vittigheder i hver episode, hvis du er en fan af serien og ønsker at komme tættere på disse to bøller i denne lille landsby. Nu har du chancen for at være en af ​​gruppen og leve deres eventyr med dem. Vi har spil, hvor brødrene står over Marvel mission, hvor du nødt til at gemme superhelte. Du kan også håndtere forskellige køretøjer som biler racing, ubåde, surfbrætter eller ridning en rutschebane. Du kan øve forskellige sportsgrene som golf eller tennis, og de vil ikke undslippe at blive ofre for den onde Pigsaw og gøre dem lider Saw hans sadistiske spil. Vælg hvorfor du ønsker at starte og nyde disse sjove figurer!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil