perron

Perron Spil

Perron Spil

Perron Spil

Platform spil er en af ​​de mest vanedannende, hvor vi sætter al vores opmærksomhed og energi til at bevæge sig fremad. Denne slægt er så navnet på grund af det store antal af spil til at gå videre tvinge os til at springe fra den ene platform til den anden, mens dodging fjender eller skyde en pistol. Vi skal også være meget opmærksom, fordi hvis vi er forkert, og vi falder kan vi dø.

Der er mange spil af denne type, men nogle har markeret et før og efter i genren, såsom Super Mario. I hvilke bruger skal gå fremad Mario fjerne eller dodging Bowser håndlangere at redde prinsessen.

Takket være succesen af ​​denne leverance var mange andre som det, selv nogle lignende metal slug arkade elementer, integrere få et actionspil, hvor vi kunne hoppe og skyde på samme tid eller bevæge sig gennem forskellige niveauer. Nu kan du genopleve disse klassikere og mange flere roman, hvor du kan hoppe og køre på et isnende tempo.

Sådan er succesen af ​​disse spil altid gå efter store nye spil konsoller som PS3, PS4, Xbox 360 og ONE, WII osv Nu kan du nyde disse spil på din PC helt gratis online for ingenting bremse din passion for disse spil. Platform spil og eventyr er meget tæt, så tøv ikke med at starte disse missioner, som vi bringer. Bliv afhængig af spil platform og slutte sig til de fans af disse spil, der findes i hele verden!


Kommentar Spil