peppa pig

Peppa pig Spil


Peppa pig Paint
100%
Peppa Pig Race
100%
Peppa Pig Race
Gurli gris vask
80%
Peppa Pig hus
Peppa Pig hus


andre Peppa pig SpilGurli gris hukommelse
Gurli gris hukommelse
Gurli gris: ensom
Gurli gris: ensom


Andre gratis spilAngry Bird vs Green Pig
Angry Bird vs Green Pig
Pepsi håndbold
Pepsi håndbold
Pepe brygger
Pepe brygger
Pepsiman
Pepsiman

Peppa pig Spil

Peppa pig Spil

Denne børns tegneserie har høstet masser af succes og er yndig Gurli gris er en indtagende lille gris, der bor med sin familie. Hun bor sammen med sin bror George og hendes forældre mor og far gris, leve med dem hel række eventyr i deres komfortable hjem i de fleste kapitler.

Hjælp denne tapre lille gris og hans familie i deres eventyr, men ikke kun brug for din hjælp, men kan lære dig mange ting. Du kan lære at vaske tøj med hende eller spille kort, du kan endda forbedre din hukommelse med huskespil.

Men hvis du virkelig ønsker at låne din hjælp, vil du komme til at arbejde med til at bygge deres nye hjem, vælge de bedste materialer og design planer for, hvad der vil være hans nye hjem. Når du har bygget fundamentet nødt til at sætte en mursten derhjemme, mens du bygge Pig familien vil give sit fulde samarbejde, og du vil blive en del af familien og deres skøre eventyr.

Mange af vores spil har hovedrollen Gurli gris, og derfor har skabt denne kategori, hvor samle alle. Gå ikke glip af nogen af ​​de vidunderlige spil af denne bedårende lille gris, hvor du kan farve og male Gurli og hendes venner, lave mad med det, vaske og rede vores ven, og mange eventyr mere, helt gratis og uden at downloade. Kom og have det sjovt med Gurli gris tegn her i Fandejuegos!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil