parchís

Parchís Spil


Unity 3D
Ludo King


andre Parchís Spil

Andre gratis spil
Parchís Spil

Parchís Spil

Spil online parchís på en virtuel bord, hvor spillerne smider deres terninger til at flytte kasser og forsøge at nå i mål dræbe deres modstandere. Den første spiller til at nå målstregen med de fire stykker af samme farve, er vinderen.

Dette brætspil er en blanding af strategi og chance, da vi har fire chips i spil på brættet og vores rivaler kan dræbe, hvis vi ikke passer på. Når spillet skal tage hensyn til de sikkerhedsmæssige positioner, hvor vores chips kan tage tilflugt, på samme måde, som du er nødt til at se ud, når angribe en modstander, hvor vi vil ende.

Ved at eliminere en fjende rekord vi vil blive ydet ekstra skridt til at flytte rundt på brættet, kan dette være en fordel, hvis vi kommer til at fuldføre hele og trådte sikre område vores farve tilbage. Men hvis vi er skødesløse kan føre os til en position, hvor vi skal kaste fjenden, men alle bevæger sig i dette spil afhænger af terningerne og derfor ved en tilfældighed, skal vi tage hensyn til disse variabler.

Siden lanceringen odds er 05:59, så det er meget sandsynligt, at vi eliminere vores fjender, hvis vi er lige ved hånden. Vi har også nogle muligheder for at stoppe vore fjender, hvordan man kan placere to af vores chips på den samme plads skaber en bro, der forhindrer passage rivaliserende chips.

På vores hjemmeside kan du spille online og gratis parchís, uden at registrere eller downloade noget. Du har forskellige versioner, men i al mission og hvordan man spiller vil være den samme. Du bestemmer, om du nyde disse minispil individuelt eller sammen med en ven i multiplayer mode for 2 personer måde. Nyd dette klassiske spil borde nu gør springet til din pc.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil