Papa louie

Papa louie Spil


Papa`s pastaria
Papa`s pastaria
Is kartofler
Is kartofler
Helbrede Zombies
Helbrede Zombies
Papa's Sushiria
Papa's Sushiria
Sandwiches
Sandwiches
Papa Louie
Papa Louie
Papa pizza kok
Papa pizza kok


andre Papa louie SpilPapa pear
Papa pear


Andre gratis spilPaper Minecraft
92%
Paparazzi
Paparazzi
Papir rør
Papir rør
Papir Dash
Papir Dash

Papa louie Spil

Papa louie Spil

Spil Papa Louie eventyr i forskellige fast food restauranter. Der er platformers og restauranter spil, hvor du nødt til at oprette din egen hotelkæde, og administrere alle dine opgaver, der er nødvendige for at gøre forretningen arbejde godt.

Der er spil, hvor du er nødt til at bevæge sig med hovedet kokken verdener af platforme og eventyr. Du kan interagere med lederen af ​​Papa Louie. En kok mærkelig omstændighed rejste til en virtuel verden og er nødt til at stå over for farlige fjender. Du bliver nødt til at dræbe fjender og flygte fra denne farlige verden. Alle fjender er blevet mad med liv og ønsker at fjerne dig.

Du kan også drage fordel af Bacchantinderne og arbejde i en fast food restaurant. Du bliver nødt til at åbne forretningen for tidligt at give dig tid til at forberede al den mad nødvendig for, når støjen kommer, skal du ikke tage tyren.

Madlavning lækre burgere og is, der vil efterlade dig sten. En god idé er at behandle alle kunder godt at vende tilbage en anden dag eller modtage et godt tip.

Gøre alle føler sig godt tilpas, og at al den mad, de opfatter stillede servitrice.
Prøv at søge andre spilKommentar Spil