Nobita

Nobita Spil
andre Nobita SpilDoraemon: Par
Doraemon: Par
Doraemon løb
Doraemon løb
Mus skydning
Mus skydning
Doraemon baseball
Doraemon baseball
Doraemon fejl
Doraemon fejl


Andre gratis spilNobody undslipper
Nobody undslipper

Nobita Spil

Nobita Spil

Nobita er et japansk barn er i skole, det er en temmelig clueless fyr og altid ender i problemer uden at vide det. En dag ser i sit liv Doraemon, en kosmisk kat sendt af sin nevø fremtid Talahasi at hjælpe sin bedstefar katastrofe ikke at være det i fremtiden.

Doraemon snart denne fyr og gode venner vil indgå en fantastisk venskab, da den kosmiske kat er faktisk en robot og har en masse af opfindelser i morgen vil bruge til at hjælpe Nobita i deres dagligdag. Selvom det stakkels barn ikke vil vide værdsætte og ofte misbrug af dem bare ødelægge alt, så bare beder om hjælp Doraemon at hjælpe dig.

Det vil også nogle venner som Suneo, Giant og Shizuka. Selv Gigante Suneo og ofte vil være hovedpine af det, fordi de bliver vrede eller søge at forstyrre ham, vise sig at være gode venner når det er nødvendigt. Hjælp Doraemon som denne unge mand clueless i deres dag til dag, så du kan være en nyttig mand i morgen.

Nyd spil Nobita og den kosmiske kat, Doraemon, og hjælpe dem i deres mange online eventyr. Nobita redder Doraemon, Nobita flugt, Nobita at tegne, Nobita blive gift med kærlighed Shizuka mv Der er mange missioner, du skal udføre denne mytiske karakter fra den animerede serie Doraemon. Lad ikke vores ven og bare gøre alt vil gå godt en gang for alle. Hovedpersonerne i serien venter på en sjov aften med dig!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil