Nickelodeon

Nickelodeon Spil
andre Nickelodeon Spil


Nickelodeon Spil

Nickelodeon Spil

Nickelodeon amerikanske tv-kanal, hvis tema er tegneserie og unge, der har tilbragt meget gode øjeblikke. Kanalen begyndte transmission i 1977 at have en lokal karakter først og derefter flytte til et mere internationalt plan. Storhedstid denne tv-kanal er i 90'erne og 2000'erne med sådan hit serier som Kenan og Kel, Zoey 101, iCarly, Hery Fare og anden underholdning så kendt som SvampeBob Firkant, Rugrats eller faddere magiske. Efter denne tid kom en afstamning, men nu er begyndt at samle op med nye serie, der har opnået stor popularitet som en galehus (The Loud House).

På vores hjemmeside vil du se alle de tegn i disse og andre serier triumf i kanalen Nickelodeon og Nick Jr kanaler brødre eller Nicktoons. Du vil have det sjovt med din favorit serie med deres fantastiske spil, hvor du kan følge dine skøreste eventyr og tilbringe en stor eftermiddag sjov. Denne kanal er gået meget berømte mennesker som den berømte sanger Ariana Grande kan også finde i nogle spil kjole og makeup.

Hvis du er en ægte fan af tv-kanalen Nickelodeon og gå ikke glip nogen af ​​dine serier, kan du nu fortsætte din passion på vores hjemmeside, med dette afsnit, der indsamler de bedste spil i Nickelodeon tegneserie. Serien vil snart følge kanalen og vil være her for at tilbyde det nyeste inden for deres spil. Hav det sjovt med de velkendte figurer fra Nickelodeon!


Kommentar Spil