Nazister

Nazister Spil
Andre gratis spil
Nazister Spil

Nazister Spil

Verdens Nazi begynder i 1933 med ankomsten til magten i Tyskland af det nationale tyske arbejderparti, ledet af Adolf Hitler. Denne ideologi nået sin betydning efter at pålægge den tabende side af Anden Verdenskrig fredsbetingelser sammen med en alvorlig global krise, de kastet Tyskland ind i en større krise. Nazismen er en totalitær ideologi med fascistiske farvestoffer, hvor du sætter staten over noget, og lederen af ​​staten er diktatoren Hitler, med en idé om at erobre folks anses ringere. Det var en mørk periode i historien om Tyskland siden den periode er præget af grusomme hændelser på den jødiske befolkning, og som vil føre til verdenskrig.

Nazisterne gjorde tusindvis af eksperimenter med mennesker og en af ​​dem kom ud meget dårligt, ikke forvente prøven bliver zombier. Nogle døde kommer til live, men meningsløst, bare flytte at spise hjerner og tilfredsstille deres sult ved at spise humant blod og indvolde, du ligesom hvis kroppen er i live, ikke kaldes opmærksomhed livløse kroppe. Du kan udstyre dig selv med de bedste våben til at tilintetgøre alle virusinficerede V. Enhver, der inhalerer virus V eller er bidt af en zombie nazister, vil det blive en zombie og ikke vende tilbage til sin oprindelige form zombier.

Dette og mange andre spil med nazisterne som hovedpersonerne er allerede tilgængelig på vores hjemmeside og har samlet alle i denne storslåede kategori. Tag på den hensynsløse hær af Hitler og starter disse spændende eventyr på den tyske side. Gå ikke glip af disse titler, som vi tilbyder nedenfor!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil