narrestreger

Narrestreger Spil
andre Narrestreger Spil


Narrestreger Spil

Narrestreger Spil

Det er at være uartig personlighed mange mennesker, da de er små, men de vokser normalt dette forsvinder på nogle er der ingen måde at ændre dem. Hvis du er ligesom dette, din idé om at nyde en god aften er at genere nogle af dine venner med en vittighed.

Selv om det ikke altid er let drengestreger, især hvis dine venner allerede kender din favorit. Du er nødt til at bruge alle din forstand til at gøre dem falde i dine vittigheder, tænkte den perfekte plan udnytter deres svagheder, og husk, at dine venner ikke er til at gøre noget for dårligt. Du kan også have de samme venner til at spille en joke på en anden gruppe, jo flere mennesker involveret bedre joke og grine, du vil nyde.

Men alt dette ændrer sig, hvis den pige, du kan lide er en henvendelse fra en fyr, der er du ikke, er du nødt til at genere denne fyr gør det ser dårligt, men ved, at du som gør ham ser dårligt og ikke destinationen. Hvis du kan gøre det ligner en taber, og først derefter måske pigen af ​​dine drømme begynder at låne opmærksomhed.

Lav fortræd i forskellige indstillinger, såsom strand, pool, fodboldbane, museet, i gymnastiksalen. Hav det sjovt med spil fortræd i skolen eller i supermarkedet, gøre din modstander i skønhedskonkurrence se dårligt med dine vittigheder, og meget mere med at tilbringe tung tegnene i disse spil vittigheder. Det er på tide, at du kan bruge mange vittigheder uden repressalier for det!


Kommentar Spil