gratis Mordere Spil

gratis Mordere Spil

For at vinde disse spil vil du få dit instinkt morder og terrorisere deres ofre, indtil du kommer til at ende deres liv. Bliv en seriemorder og forpligter de blodigste mord i historien, til enhver tid kan producere et mord.

Mordere SpilGratis Motorsav morder Ver.2 Spil
Motorsav morder Ver.2
Gratis Undslippe en seriemorder Spil
Undslippe en seriemorder
Gratis Motorsav morder Spil
Motorsav morder
Saga
Gratis Morder undslipper 2: kirurgi Spil
Morder undslipper 2: kirurgi
Gratis Morderen part Spil
Morderen part
Gratis Politi morder Spil
Politi morder
Gratis Jungle mordere Spil
Jungle mordere
Gratis Professionel morder Spil
Professionel morder


+ Mordere SpilGratis Biller mordere Spil
Biller mordere
Gratis Killing klovne mordere Spil
Killing klovne mordere
Gratis Morderen lastbil Spil
Morderen lastbil
Gratis Snigmordere grådighed Spil
Snigmordere grådighed
Gratis Orme: morderen orm Spil
Orme: morderen orm
Gratis Androids mordere Spil
Androids mordere

mordere

Mordere Spil

Hvordan man spiller mordere gratis, ingen downloads

Bliv en ægte professionel morder, han modtager ordrer og fjerne mål uden at blive opdaget. Start din kriminelle karriere ved at slippe af problemerne med andre, hvis du gør godt vil gå til dine gangstere og andre kriminelle til at anmode om dine tjenester.

Han planlægger hver mord til mindste detalje for at overlader intet til tilfældighederne, bruge alle de værktøjer til at nå målet, og fjerne det. Deaktiverer sikkerhedssystemer som komplekse, fjerne sikkerhedsvagter, masser af hunde og finde offeret.

Hvis du opdager du har to muligheder, fold og dit omdømme vil lide risikoen for, at du ikke re-leje eller få alle dine arsenal og kæmp dig vej op skud jobbet gjort. Selv i nogle ordrer kunden beder os om at fjerne målet på en bestemt måde eller til at give dig en prøve af arbejdet er gjort, da kometer ønsker at myrde den mest blodige.

Du bestemmer, hvilken slags vil være professionel, og du kommer til at bruge våben, kan du specialisere sig i knive, skydevåben eller giftstoffer til at opfylde de mål og indsamle de penge, du fortjener. Jo større vores bedste ry vil betale for vores ydelser. Du er nødt til at blive en hel serie morder eftersøgt af politiet, men sørg for at de nogensinde får fange dig. Spil gratis disse mini-spil, hvor drab er din eneste mission og sprede panik i byen vil være din livsstil. Nyd disse online spil før det er for sent at nå dit offer!
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil