Monster høj

Monster høj Spil


Wolf dress Clawd
Wolf dress Clawd
Dracubecca Dress Up
Dracubecca Dress Up
Monster High
Monster High
Boble af monster
Boble af monster


andre Monster høj Spil


Monster høj Spil

Monster høj Spil

I en fiktiv univers der er en skole, hvor unge mennesker, der deltager det er monstre, men ikke kun, at som hver har sine egne særegenheder og stil. Historien fokuserer på en pige gruppe bestående af Frankie, Clawdeen, Draculaura, Cleo de Nile og nogle flere.

Nyd de første dage af pigerne i skolen og lærer af de problemer, hver ny elev kan have for at komme til en anden facilitet. Vi fandt også andre mere overnaturlige som problemer, når centrets direktør forsøger at samle under ét tag til varulve og vampyrer, disse to arter, der har været fjender i århundreder nødt til at lære at leve sammen.

Noget vi kan også se i disse piger er begyndelsen af ​​forholdet til drenge, kan disse første elsker komme til at skabe ravage på venskab af nogle gode venner, hvis de ikke taler. Monster High hjælper overvinde alle sine problemer og få venskab, for uden det vil gå tabt i denne overnaturlige verden.

Her kan du nyde mange aktiviteter sammen med dine yndlingsfigurer fra Monster High. Spil kjole og der fyldes op, skøjteløb, hjælp i køkkenet, hjælpe med at dekorere babyens værelse, dansede som cheerleaders, maling og farve til karakterer mv En verden skabt til de fleste fans af Monster High er tilgængelig gratis online. Gå ikke glip af denne sektion til at være opmærksom på de nyskabelser, som vi bringer om disse smukke skabninger. Indtil da, har du mange spil til at underholde mens man venter på den nye. Den Monster High venter på dig til at interagere med dem!


Kommentar Spil