gratis Målmænd Spil

gratis Målmænd Spil

Begynd dit eventyr som en fodbold målmand og hvert skud du smider dine modstandere. Du bliver nødt til at fange bolden gør du styre målmanden. Du skal holde modstanderens mål og få dig ikke sætte mål.

Målmænd SpilGratis Coco straf Spil
Coco straf
Gratis Målmand bush Spil
Målmand bush
Gratis Lære at skyde straffe Spil
Lære at skyde straffe
Gratis Space Fodbold Spil
Space Fodbold
Gratis 2014 VM straf Spil
2014 VM straf
Gratis Fodbold: Målmand Spil
Fodbold: Målmand
Gratis Sanktioner for verden Spil
Sanktioner for verden
Gratis Score mål Spil
Score mål
Gratis Fodbold mål Spil
Fodbold mål
Gratis Fodbold: Italiensk målmand Spil
Fodbold: Italiensk målmand
Gratis Fodbold målmand Spil
Fodbold målmand

målmænd

Målmænd Spil

Hvordan man spiller målmænd gratis, ingen downloads

I fodboldens verden næsten alle ser på de store spillere, dem i stand snuppe bolden til modstanderholdet og skabe en fejende bevægelse for at score et mål. Men hvad mange glemmer er, at hvis det modsatte hold har en virkelig god målmand, er sejren næsten sikret, fordi hvis du ikke kan score et mål kan ikke vinde.

Derfor er mange spillere træner dagligt for at udfylde disse positioner i et fantastisk team, en stilling med stort ansvar. For hvis de scorer et mål, men hele holdet har tabt forsvaret, fans normalt hadede vagten mål.

Selv om mange mener, at kun ansvarlig for at forsvare målet, en vagt mål fører holdet bagfra organisere skuespil eller sætte barrierer i et frispark. Selv hvis en spiller gør den fejl at gøre en fejl i straffesparksfeltet, bag målmanden, som er underlagt den maksimale straf en straf, der kan ende med et mål, hvis du ikke springe til den højre side i første forsøg. Træn for at blive den bedste guard-mål der.
Prøv at søge andre spilKommentarer Spil