Mahjong

Mahjong Spil
andre Mahjong Spil

Andre gratis spil
Mahjong Spil

Mahjong Spil

En af de ældste spil i Kina og har århundreders tradition er Mahjong, dette brætspil går tilbage til oldtiden, hvor orakler bruges kortene til guddommelig fremtiden.

Dette spil er at fjerne alle chips på bordet, for at opnå dette, vi nødt til at gøre par mellem fanerne i vores hånd og bordet. Fjern disse par vil ikke være så nemt som det lyder, fordi nogle er blokeret af andre, så vi må gøre de øverste par for at fjerne resten.

Normalt spilles med fire spillere, selv om det også er muligt at spille med tre han taber vanskeligheder, der altid spilles med fire spillere. Der er mange muligheder, når de foretager par som 136,144,152 eller flere stykker at spille anvendes, dette giver en masse kombinationer for at udføre.

Mahjong kan nyde en varieret spil i en afslappet atmosfære, hvor en spiller, mens koncentrerer sig om deres chips kan tale med de to andre. Det er også meget let at lære at spille, fordi med et par spil du kan lære gameplayet.

Her kan du nyde mahjong af forskellige sværhedsgrader og med forskellige aktører. Mahjong-spil Simpsons, Dragon Ball, Looney Tunes, dyr mv 3D-spil med nye og gamle til at spille spil på egen hånd, som den typiske kabalespil. Opret dig gratis at nyde disse mahjong spil, som vi har indsamlet for dig!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil