gratis Lion king Spil

gratis Lion king Spil

Flyt med Simba i jagten på sin elskede Nala, gemme savanne af onde hyæner og hans chef Scar. Takket være hjælp fra Timon og Pumba du kan rejse gennem savannen med en mindre indsats. Tag kontrol over dyrelivet at proklamere Lion King.

Lion king SpilGratis Puslespil; Løvernes Konge Spil
Puslespil; Løvernes Konge
Gratis Konge løve puslespil Spil
Konge løve puslespil
Saga
Gratis Lion King, Kiara og Kovu Spil
Lion King, Kiara og Kovu
Gratis Timon og Pumba hoppe Spil
Timon og Pumba hoppe
Gratis Farve: Lion King Spil
Farve: Lion King
Gratis Zuma: The Lion King Spil
Zuma: The Lion King
Gratis Guard Lion King Spil
Guard Lion King


+ Lion king SpilGratis Timon og Pumba flygte Spil
Timon og Pumba flygte
Gratis Dino eventyr Spil
Dino eventyr
Gratis Gizmo i julen Spil
Gizmo i julen
Unity 3D
Gratis Smashy By Spil
Smashy By
Gratis Dinosaur king Spil
Dinosaur king
Gratis Brødføde en dinosaur Spil
Brødføde en dinosaur
Gratis Dinosaur kører Spil
Dinosaur kører
Gratis Dinosaur cykel Spil
Dinosaur cykel
Gratis Dinosaur king 2 Spil
Dinosaur king 2
Gratis Hunga Dinosaurs Spil
Hunga Dinosaurs
Gratis Dragon rejse Spil
Dragon rejse
Gratis Dinosaur forskelle Spil
Dinosaur forskelle
Gratis Bigfoot Encounter Spil
Bigfoot Encounter
Gratis KOF wing Spil
KOF wing
Gratis The King of Fighters Spil
The King of Fighters
Gratis Hulemænd vs Dinosaurs Spil
Hulemænd vs Dinosaurs
Gratis Five Nights at Burger King 2 Spil
100%
Five Nights at Burger King 2
Gratis Big head Spil
Big head
Gratis Gorillart- king kong Spil
Gorillart- king kong
Gratis Jeg er tyrannosaurus rex Spil
Jeg er tyrannosaurus rex
Gratis Kong: Skull Island ABC Spil
Kong: Skull Island ABC
Gratis King of Fighters Bull Spil
King of Fighters Bull
Gratis Spyro Spil
Spyro
Gratis Red Dragon Spil
Red Dragon
Gratis King Kong Spil
King Kong
Gratis Du er den rex Spil
Du er den rex
Gratis Finde de otte forskelle Spil
Finde de otte forskelle
Gratis Dino babyer Spil
Dino babyer
Gratis Caverman Spil
Caverman

lion king

Lion king Spil

Hvordan man spiller lion king gratis, ingen downloads

En af de store succeser i Disneys animerede film The Lion King. Dette fortæller historien om en lille løve ved navn Simba, søn af kong Mufasa. I dette rige forskellige slags dyr sameksistere i fred og håndhæve den cyklus af livet. Simba skal lære alt hvad du behøver til en dag blive efterfølgeren til sin far, uvidende om planerne i hans onde onkel Scar, der har planer om at tilrane sig tronen med hjælp fra tre hyæner. De forårsager en bisse, hvor Mufasa mister livet, men ikke før du gemmer sin søn Simba. Scar plan var mislykkedes, fordi de skulle have dræbt de to til at møde ham som konge, men overbeviser Simba, at hans far døde på grund af ham og gør flygte. Når de to uden kong Scar jord proklamerer, og erklærer, at de hyæner og løver skal leve i fred.

Simba på sin rejse møder en meget anderledes par, Timon og Pumba en meerkat og vortesvin, der ville hjælpe ham til at overleve i disse lande. Vil undervise filosofi Hakuna Matta, ubekymrede levende. Simba vokser sammen disse to tegn til at blive en voksen løve. En dag, ved et uheld støder på en gammel barndomsven, den løvinde Nala. En række begivenheder førte ham tilbage til sit hjem og til at kræve deres plads i livets cyklus, som konge af jorden af ​​sin far. hans onkel og hans hær af hyæner han vil stå indtil redde riget.

Denne film blev meget populær og er en af ​​de store Disney-klassikere. Så en anden del under titlen "Treasure of Simba Løvernes Konge 2" trukket. Her eventyr Simba og Nala datter, er en lille rebel løvinde opkaldt Kiara fortalt. Simba fjender nu er løver også, som støttede hans onkel Scar i hans usurpation af tronen, og som er blevet forvist fra riget. Et nyt eventyr af tegnene i Lion King, de skal igen redde riget fra truslen om Simba jagter dem.

Denne film følger Lion King 3, hvilket er noget mere end historien fortalt fra synspunkt Timon og Pumba, kender sin historie fra begyndelsen, da de mødtes, og hvordan de levede eventyr Simba i sin første film . Denne titel lærer os nye anekdoter vi ikke kunne se i den første film, en anden måde at nyde Lion King.

Denne serie af film en masse merchandising, tv-serier og selvfølgelig blev videospil oprettet. Løvernes Konge verden også kommer til online minispil og her for at nyde mange af de tegn. Du kan spille med hovedpersonerne i filmene som Simba, Timon, Pumba og den anden rate, Kiara og Kovu. Udfører eventyr af disse tegn eller vælge noget mere afslappet lignende form puslespil eller tegning dyr. Alt om Løvernes Konge tema kan du finde i denne sektion, så du ikke går glip af noget af det, vi har, eller hvad der skal komme. Start dit eventyr i bushen med de skøreste figurer fra The Lion King.