Gratis Lazy town Spil


Puslespil, doven by
Puslespil, doven by
Her er et puslespil udviklet af vores små til at blive ...
Lazy Town
Lazy Town
Lazy Twon er et brætspil, hvor du nødt ...
Doven by, pirat eventyr
Doven by, pirat eventyr
doven by har at indsamle alle mulige til at fiske ...
Toon Town skydeøvelser
Toon Town skydeøvelser
Spil denne sjove skydespil. du er nødt ...

Lazy town Spil

Lazy town Spil

Oplev de mennesker og indbyggerne i LazyTown, af tv-serien skabt af kunstflyvning champion atlet og Magnús Scheving. Hvor Stephanie, en pige, der lige flyttet til LazyTown og opmuntre sine nye venner Ziggy, Trixie, nærig og Pixel til at gå ud og have det sjovt på gaden, efterlader en stillesiddende livsstil. Men det vil hjælpe din nervøs onkel, borgmester Milford Meanswell, som vil få hjælp fra Guardian 10 Sportacus.

Det vigtigste arbejde Sportacus vil tilskynde både børn og ældre mennesker at spille sport og have det sjovt at spille det og rådgive dem til at have gode spisevaner og sund kost slik-eller sport-slik (frugt og grøntsager). Selv Sportacus også hjælpe dem med at løse alle mulige problemer, der sker for dem, de fleste af disse altid ske ved Robbie udfordringer, en beboer slacker lever under LazyTown. Og prøv med hjælp fra deres kostumer ødelægge sjovt for børn og voksne og forsøge at få Sportacus forlade LazyTown så.

Sikkert du har nydt denne pragtfulde serie på TV, og du blev forladt ønsker mere. Derfor tilbyder vi disse spil til at fortsætte med at nyde Sportacus, Stephanie og alle de tegn, der er en del af serien. Lev eventyr på en pirat skib eller gøre noget mere afslappet og sjov med et brætspil eller et puslespil af Lazy Town. Gå på at leve en god tid med Lazy Town her i Fandejuegos!
Prøv at søge andre spilKommentar Spil