lancering

Lancering Spil
andre Lancering Spil


Lancering Spil

Lancering Spil

Målet og styrke er alt, når det kommer til at kaste en genstand mod dit mål, især hvis du er spiller i en sport, hvor du nødt til at bruge en bold, bold eller kugle. For eksempel i baseball pitcher skal du være i stand til at visualisere målet og sende bolden hurtling hen imod ham, som om han kan sende det hurtigt nok dej vil ikke få den tilbage.

I andre tilfælde som i fodbold, målet er at krydse bolden til den anden ende af marken undgår rivaler undervejs, det er grunden til søjle af holdet er quarterbacken, der skal gøre en kraftfuld aflevering til en af ​​hans kammerater ukodet. Disse passerer løber gennem dusinvis af meter til partner, er det vigtigt, at både sti og den kraft, hvormed det lanceres, er bare at komme til hvor den anden spiller er.

Mens i basketball alt dette ændrer sig, da målet er at passere sig igennem en bøjle i kurven. Så ofte du har brug for mere præcision end styrke. I fodbold vi nødt til at smide fejl eller kaste straf, da det er de to direkte skud af sporten.

Men ikke alle vores spil vil lancere i forhold til sport, da der vil være andre, der vil lancere mennesker, skabninger, dyr (pingviner, køer, etc.) og andre objekter som pile eller farvede bolde. Dette er tilfældet med vores spil lancere zombier i rummet, kaster rag dolls, smide dit hoved, når du har fået nok, smide Pokeballs med succes Pokémon Go og mange flere eksempler, du kan nyde her i Fandejuegos. Må ikke vente og sat til at arbejde dit mål med disse fantastiske minispil!


Kommentar Spil